Όροι χρήσης

Ιδιοκτησία – Εφαρμογή Όρων Χρήσης

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, πριν αποφασίσετε να την χρησιμοποιήσετε.

Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν εφαρμογή στους ιστότοπους spyridonadam.com και spyridonadam.net, τα οποία μπορεί να αναφέρονται παρακάτω αδιακρίτως ως «ιστοσελίδα», «ιστότοπος», «εμάς», «εμείς», «μας» κλπ.

Έχουν σκοπό να σας ενημερώσουν για τις πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε, πως τις προστατεύουμε και τί είδους επιλογές έχετε ως προς την ιδιωτικότητά σας.

Ο ιστότοπος ανήκει αποκλειστικά και κύρια στον δικηγόρο Σπυρίδωνα Αδάμ.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση της παρούσας υπηρεσίας θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχόμενων σε αυτήν πληροφοριών.

1. Οι υποχρεώσεις των χρηστών – Προσωπικά Δεδομένα – Newsletter

Το site spyridonadam.com  δίνει τη δυνατότητα εγγραφής του χρήστη στη λίστα παραληπτών. Για την εγγραφή του χρήστη απαιτείται η υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του χρήστη. Ο χρήστης λαμβάνει e-mail οδηγιών εγγραφής.

Η ιστοσελίδα παρέχει υπηρεσία Newsletter (αυτοματοποιημένη πλατφόρμα επικοινωνίας). Κατά την λήψη του Newsletter παρέχεται και η δυνατότητα διαγραφής (unsbuscribe). 

To spyridonadam.com είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή της ιστοσελίδας  spyridonadam.com προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του είτε τηλεφωνικά στο τηλ. 210-2844517 είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@spyridonadam.com

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το spyridonadam.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή της ανάρτησης της εν λόγω αλλαγής στο διαδικτυακό χώρο spyridonadam.com

3. Δήλωση νομικού περιεχομένου – Αποποίηση ευθυνών

Η παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλές νομικού περιεχομένου προς οιονδήποτε χρήστη αυτής και σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που περιλαμβάνει δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι εδραιώνουν σχέση δικηγόρου-εντολέα.  Το νομικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικό και ενδέχεται να μην περιλαμβάνει τις πλέον πρόσφατες νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις.

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν νομική σύμβαση ή άλλη συμφωνία, σύμβαση, συμβουλή  ή συμβόλαιο οποιουδήποτε είδους μεταξύ του spyridonadam.com, των συντακτών του ή οποιουδήποτε σχετικού προσώπου ή φορέα και οποιουδήποτε τρίτου μέρους, εκτός αν ορίζεται ρητά.

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται στο spyridonadam.com θεωρούνται αξιόπιστες, δεν δίνεται καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακρίβεια, την επάρκεια, την πληρότητα, τη νομιμότητα, την αξιοπιστία, ή τη χρησιμότητά τους, λαμβανομένων είτε μεμονωμένα είτε στο σύνολό τους. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται “ως έχουν”.

Ισχύει αποποίηση κάθε ευθύνης για όλες τις εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων – αλλά μη περιοριζομένων – σε σιωπηρές εγγυήσεις αποτελεσματικότητας, εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, την ελευθερία από τη μόλυνση από τους ιούς των υπολογιστών, καθώς και τη μη παραβίαση κάθε είδους πνευματικών, βιομηχανικών, ιδιοκτησιακών ή οποιουδήποτε άλλου είδους δικαιωμάτων.

Είναι δυνατό να γίνονται περιοδικά αλλαγές στις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να ενσωματωθούν στο περιεχόμενο της σελίδας ή όχι, χωρίς να απαιτείται κανενός είδους προηγούμενη προειδοποίηση.

Αν βρείτε τυχόν λάθη ή παραλείψεις, σας ενθαρρύνουμε να τους αναφέρετε μέσω e-mail είτε στους συντάκτες είτε στο: info@spyridonadam.com

Το spyridonadam.com, οι συντάκτες του, καθώς και κάθε σχετιζόμενο πρόσωπο:

– δεν είναι υπεύθυνα για οποιαδήποτε ακατάλληλη ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών αυτής της ιστοσελίδας,

– δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη απέναντι στον οποιονδήποτε τρίτο για τη χρήση που κάνει ή την εμπιστοσύνη που δείχνει σ’ αυτές τις πληροφορίες,

– δεν ευθύνονται για τυχόν βλάβες ή ζημίες (οποιουδήποτε τύπου, για οποιονδήποτε λόγο, όπως και αν προκλήθηκαν) που προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο από τη χρήση αυτού του δικτυακού ιστότοπου, ακόμη και αν έχει υπάρξει προειδοποίηση για την πιθανότητα επέλευσης της ζημίας αυτής.

3. 1. Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών από Φερόμενη Επιδοκιμασία, Σύσταση, ή Εύνοια οποιουδήποτε είδους.

Το spyridonadam.com μπορεί μερικές φορές να προσφέρει ή να αναφέρεται σε περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτους. Οποιαδήποτε γνώμη, συμβουλή, δήλωση, υπηρεσία, προσφορά, πληροφορία ή περιεχόμενο οποιουδήποτε είδους που εκφράζονται ή διατίθενται από τρίτους καταλογίζονται σε αυτούς και δεν απηχούν κατ ‘ανάγκη αντιλήψεις του spyridonadam.com

Αναφορά σε συγκεκριμένο εμπορικό προϊόν, διαδικασία, συλλογικότητα ή υπηρεσία με την εμπορική επωνυμία, διακριτικό τίτλο, εμπορικό σήμα, κατασκευαστή, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν αποτελεί, ούτε υπονοεί την επιδοκιμασία, σύσταση, ή εύνοια του spyridonadam.com

3. 2. Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών για τους Εξωτερικούς Συνδέσμους

Το spyridonadam.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε αναφοράς ή σύνδεσης με εξωτερικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελευταίων με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κίνδυνος βλάβης ή ζημίας αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το χρήστη. Σύνδεσμοι από τις σελίδες του spyridonadam.com σε άλλους δικτυακούς τόπους δεν συνιστούν σύσταση, έγκριση ή συμφωνία από το spyridonadam.com

Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται ως υπηρεσία πληροφόρησης και μόνο. Είναι ευθύνη του χρήστη να αξιολογήσει το περιεχόμενο και τη χρησιμότητα των πληροφοριών που λαμβάνονται από άλλους δικτυακούς τόπους. Θα πρέπει να απευθύνει οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση με το διαχειριστή ή τον υπεύθυνο αυτής της ιστοσελίδας. Εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε ένα από αυτούς τους συνδέσμους, οι πολιτικές της εξωτερικής αυτής σελίδας τίθενται σε ισχύ μέχρι να επιστρέψετε στο spyridonadam.com

3. 3. Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης από Καθήκον Εξακολούθησης Παροχής Δεδομένων.

Λόγω της δυναμικής φύσης του Διαδικτύου, το περιεχόμενο που τη μία μέρα είναι δωρεάν και διαθέσιμο στο κοινό και την άλλη μπορεί να απαιτεί καταβολή τέλους ή να έχει περιορισμένη πρόσβαση, και η τοποθεσία των αντικειμένων, που μπορεί να αλλάζει με τις αναδιαρθώσεις μενού, αρχικής σελίδας και αρχείων που αναδιοργανώνονται, η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστικό κίνδυνο του χρήστη. Ο ιστότοπος δεν εγγυάται ότι οι υπηρεσίες του θα είναι αδιάκοπες και ελεύθερες σφαλμάτων. Τα έγγραφα καθώς και τα σχετικά γραφικά που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Αλλαγές στις πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν χώρα οποιαδήποτε στιγμή.

3. 4. Ανάλογη εφαρμογή των Όρων Χρήσης και στις Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης

Οι όροι χρήσης του παρόντος ιστότοπου εφαρμόζονται ανάλογα και στα προφίλ, στις ομάδες και γενικότερα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου το spyridonadam.com  διατηρεί παρουσία με τον οποιονδήποτε τρόπο.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Κάθε κείμενο, ιδέα, πρόταση, εικόνα, σήμα, διακριτικό γνώρισμα κτλ που περιέχεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματικό δημιούργημα του Σπυρίδωνος Αδάμ και απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση, αναπαραγωγή, ανατύπωση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή έστω και τμηματικά αυτού χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη της σελίδας.

Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα μεμονωμένης αποθήκευσης και δη τμήματος του περιεχομένου αυτού για προσωπική και μόνον χρήση και ουχί δια δημόσια ή εμπορική χρήση και πάντοτε με μνεία  προέλευσής τους από το spyridonadam.com, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και διανοητικής εν γένει ιδιοκτησίας. Οιαδήποτε απαγορευμένη, άλλως μη ρητά εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, κατά τα ανωτέρω συνεπάγεται αστικές ή/και ποινικές ευθύνες.

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης ήδη δημοσιευθέντος κειμένου η συντακτική ομάδα του spyridonadam.com  δηλώνει ότι τούτο λαμβάνει χώρα χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης, αλλά για την πληρέστερη πληροφόρηση του χρήστη / κοινού και μόνο και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του καθώς και του δημιουργού του, εφόσον τα στοιχεία αυτά παρατίθενται στην πηγή προέλευσης, σε εφαρμογή της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελεύθερης διάδοσης της πληροφορίας. 

5. Φιλοξενία ιστοσελίδας (hosts) – Υπερσύνδεσμοι (hyperlinks) – Περιορισμός Ευθύνης

Το spyridonadam.com δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης με άλλες ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων, αποκλειστικά και μόνον προς διευκόλυση του επισκέπτη ή/και χρήστη. Το spyridonadam.com  δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων τόπων (websites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω σύνδεσμων, (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οι επισκέπτες ή/και χρήστες οφείλουν να απευθυνθούν απευθείας στους αντίστοιχους τόπους (web sites) και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους του spyridonadam.com  μη ευθυνόμενου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Το spyridonadam.com σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των τόπων αυτών και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

6. Cookies

Το spyridonadam.com μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του spyridonadam.com. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του spyridonadam.com και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του spyridonadam.com είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να προβεί σε ρύθμιση του χρησιμοποιούμενου προς αυτόν διακομιστή ούτως ώστε να αποδέχεται ή όχι την χρήση των cookies λαμβάνοντας υπόψη ότι με τον τρόπο αυτόν επηρεάζει την λήψη δεδομένων από το spyridonadam.com καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων από αυτόν υπηρεσιών, για την οποία απομείωση της ποιότητας των οποίων το spyridonadam.com ουδεμία ευθύνη φέρει. 

Οι εξυπηρετητές (servers) που ανήκουν στην ιδιοκτησία τρίτων μερών συμβεβλημένων με το spyridonadam.com, ενδέχεται να συλλέγουν αυτόματα (μέσω των εκάστοτε ενσωματωμένων σε κάθε site μηχανισμών) πληροφορίες για τους χρήστες της ιστοσελίδας για στατιστικούς λόγους.

Εμείς έχουμε πρόσβαση σ’ αυτές τις πληροφορίες μόνο αφού έχουν ανωνυμοποιηθεί και μόνο στη μορφή στατιστικών δεδομένων, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιούνται για την βελτίωση του σχεδιασμού και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας (μέσω analytics).

7. Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προσωπικά Δεδομένα

7. 1. Τί είδους πληροφοριών συλλέγουμε

Το μοναδικό είδος προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε είναι το email (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σας, αν και όποτε εσείς αποφασίσετε να εγγραφείτε στις αυτόματες ειδοποιήσεις του «spyridonadam.com» (φόρμα εγγραφής).

7.2. Φόρμα Επικοινωνίας

Τα προσωπικά δεδομένα που μας γνωστοποιούνται μέσω της φόρμας επικοινωνίας συλλέγονται και επεξεργάζονται μόνο εάν και εφόσον επιλέξετε να τη χρησιμοποιήσετε, και μόνο στα πλαίσια της αιτηθείσας από εσάς επικοινωνίας, εφ’ όσον δε αποτελούν πρόταση ή επικοινωνία σχετιζόμενη με προσωπική σας υπόθεση, καλύπτονται από το επαγγελματικό απόρρητο δικηγόρου – εντολέα.

7. 3. Συνδρομή μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Η συλλογή γίνεται με αυτοματοποιημένο τρόπο, αν και όποτε επιλέξετε εσείς να καταχωρίσετε το email σας. Αυτά καταχωρούνται σε μία βάση δεδομένων (λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), στην οποία έχουμε πρόσβαση μόνο εμείς.

Η υπηρεσία στέλνει αυτόματα ενημερώσεις στις καταχωρημένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, σε συχνότητα που εσείς επιλέγετε, για κάθε νέα ανάρτηση στο spyridonadam.com

Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, ανοίγοντας ένας ένα οποιοδήποτε μήνυμα που σας έχει έρθει από το spyridonadam.com, πηγαίνοντας κάτω από το κείμενο του μηνύματος, στο σύνδεσμο “unsubscribe” (ελληνιστί «διαγραφή»).

Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την επιλογή, η διαγραφή των δεδομένων σας γίνεται και πάλι αυτοματοποιημένα και το spyridonadam.com δε θα έχει καμία επικοινωνία μαζί σας από το χρονικό αυτό σημείο και πέρα.

Αν τυχόν παρατηρήσετε ότι συνεχίζεται η λήψη ενημερώσεων παρά το ότι έχετε αιτηθεί διαγραφή των δεδομένων σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το info@spyridonadam.com και θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατέψουμε τα δεδομένα σας και να διαγραφείτε από τη λίστα μας.

7. 4. Διαχείριση των Διευθύνσεων Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Δεν κάνουμε κανέναν απολύτως έλεγχο για την εγκυρότητα του email σας ή τυχόν άλλα στοιχεία που προκύπτουν (πχ το όνομά σας, αν το χρησιμοποιείτε ως τμήμα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Το spyridonadam.com δε θα σας στείλει ποτέ spam (αζήτητη επικοινωνία), ούτε θα προβεί σε κοινοποίηση εμπορικού, πολιτικού ή διαφημιστικού ή άλλου είδους ενοχλητικού περιεχομένου.

Διατηρεί όμως το δικαίωμα, για όσο καιρό δεν έχετε διαγραφεί από τη λίστα επαφών του, να σας ενημερώνει με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε έκτακτο γεγονός ή ανακοίνωση που θα έχει σχέση με την ιστοσελίδα ή τις θεματικές του (πχ αφιερώματα, εκδηλώσεις, έκτακτη νομοθεσία, συμμετοχή, δράσεις, εκδηλώσεις κλπ).

Το spyridonadam.com δε θα δώσει ποτέ εν γνώσει του τα στοιχεία σας σε κανένα τρίτο μέρος και για κανέναν απολύτως λόγο, εκτός αν πρόκειται:

– για τρίτα μέρη που πιθανόν να επιλέξουμε ή να προσλάβουμε για να μας προσφέρουν υπηρεσίες περαιτέρω διάδοσης πληροφορίας, τα οποία – φυσικά – δεν είναι εξουσιοδοτημένα, ούτε έχουν δυνατότητα να κρατούν, χρησιμοποιούν ή να επεξεργάζονται με οποιονδήποτε τρόπο τα δεδομένα σας χωρίς την ενεργό συμμετοχή του spyridonadam.com

– αν πρόκειται για συμμόρφωση προς ένταλμα εισαγγελέα, ανακριτή, βούλευμα ή απόφαση δικαστηρίου ή άλλης ανεξάρτητης αρχής που να έχει εκδοθεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

8. Ασφάλεια των Δεδομένων

Το spyridonadam.com λαμβάνει κάθε συνετή προφύλαξη και προβαίνει σε κάθε εύλογη ενέργεια για να είναι τα δεδομένα σας ασφαλή.

Η επιλογή της επεξεργασίας μέσω αυτοματοποιημένης πλατφόρμας, άλλωστε, έγινε έτσι ώστε να εμφιλοχωρούν όσο το δυνατόν λιγότερα (ανθρώπινα) λάθη.

Καμία κίνηση, όμως, στο Διαδίκτυο δεν είναι 100% ασφαλής. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε υπόψη σας σε κάθε περίπτωση: είτε δίνετε το email σας, είτε σχολιάζετε ένα άρθρο, είτε μας στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

9. Πολιτική Σχολίων

Το spyridonadam.com διατηρεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει υπηρεσίες έγκρισης ή μετριασμού ή ακόμα και απαγόρευσης σχολίων ή / και ανώνυμου σχολιασμού.

Πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

– Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του spyridonadam.com

– Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.

– Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του spyridonadam.com

– Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το spyridonadam.com διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητου και αναιτιολόγητου αποκλεισμού (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους παρόντες όρους χρήσης.

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Σε περίπτωση αμφισβήτησης ή οποιασδήποτε αξίωσης σχετικά με τον παρόντα δικτυακό τόπο, θα ισχύει το ελληνικό δίκαιο, ανεξαρτήτως του είδους της διαφοράς.

Για όλες τις ενέργειες ή νομικές διαδικασίες που προκύπτουν ή σχετίζονται με τους παρόντες Όρους Χρήσης, την ισχύ τους, την εφαρμογή, την εκπλήρωση ή παραβίαση ή το περιεχόμενό τους, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών, των οποίων την δικαιοδοσία αναγνωρίζετε ανεπιφύλακτα.

Παρά τα ανωτέρω, το spyridonadam.com διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του ενώπιον των Δικαστηρίων του τόπου παραβίασης των όρων χρήσης.

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2021